Gå til forside

SUNDHED, TRIVSEL OG FÆLLESSKAB: Hundredvis løb og festede

Hundredvis af mennesker var med til den store Sommerfest, Mini Løb Mellem Husene og det officielle Løb Mellem Husene i Bydelen omkring Munkevængets Skole

Nyhed

dato

12.09.2024

De grønne områder, veje og stier summede i weekenden ekstra meget af liv og fællesskab i Bydelen omkring Munkevængets Skole. Hundredvis af mennesker lagde nemlig vejen forbi i anledning af den store Sommerfest, Mini Løb Mellem Husene og det officielle Løb Mellem Husene.

Arrangementer, der ikke blot er events, men et vellykket forsøg på at samle en bydel på tværs af boliger, kulturer og baggrunde. Det er samtidig også resultatet af et stærkt samarbejde mellem KriXrun, Kolding i Bevægelse, boligselskabet ALFABO og Bydelsnetværket, som er et netværk, der består af engagerede frivillige fra hele bydelen på tværs af eget boligkvarter.

Direktør for ALFABO, Erik Lønne Gottfredsen, glæder sig over weekendens store succes.

”Arrangementerne fokuserer på bedste vis på sundhed, trivsel og fællesskab. Samtidig viser sommerfesten, som er arrangeret af Bydelsnetværket, hvor meget vi kan opnå, når vi arbejder sammen på tværs af matrikler for at skabe den gode og blandede by,” siger han.

Weekendens arrangementer blev fredag indledt med Mini Løb Mellem Husene, hvor i alt 250 børn, voksne og ældre fra daginstitutionerne Pinjevejens Børnehus og Naturinstitutionen Bøgebladet, dagplejerne i bydelen og Olivenhavens gåhold Gåbisserne deltog.

Lørdag gik det for alvor løs med det officielle Løb Mellem Husene og bydelens store Sommerfest, som en kulmination på lang tids planlægning.

Til sommerfesten var der blandt andet musik fra Gram Musikhus, loppemarked, foodtruck, ansigtsmaling og Brandkadetter. Dagen blev afsluttet med musik fra ZoSia, som i den grad satte gang i festen.