Gå til forside

Is til beboere og håndværkere i Lindehaven

ALFABO inviterede beboere og håndværkere i Lindehaven på is. Anledningen var egentlig bare, at renoveringsarbejdet skrider planmæssigt frem.

Nyhed

dato

15.08.2024

Midt imellem skurvogne, containere og gravemaskiner havde Lillis Is for en stund taget plads ved Lindehaven i Kolding.

ALFABO havde nemlig inviteret beboere og håndværkere på is. Anledningen var egentlig bare, at renoveringsarbejdet i de mere end 60 år gamle etageboliger skrider planmæssigt frem.

Renoveringen, som begyndte i 2022, indebærer blandt andet, at boligerne bliver lettere tilgængelige ved hjælp af elevator og niveaufri adgang til terrasser eller nye påbyggede altaner. Badeværelserne bliver renoveret som plejevenlige badeværelser og en sammenbygning af køkken og stue vil ligeledes være med til at sikre bedre tilgængelighed og mere lys i lejlighederne.

Beboerne er genhuset under renoveringsarbejdet, og nogle af dem er flyttet tilbage til nyrenoverede lejligheder – heriblandt Julie Christensen og Jill Tosti, der også var mødt op for at nyde en is med de øvrige beboere og håndværkerne, som knokler løs med at realisere projektet.

”I begyndelsen frygtede vi at skulle genhuses. Men det har været en rigtig god proces både fra ALFABOs og håndværkernes side. Vi har fået den hjælp, vi har haft brug for. Og håndværkerne har været gode til at tage hensyn,” siger Julie Christensen.

Jill Tosti er enig. Hun er særligt glad for, at det er blevet nemmere at komme til lejligheden.

”Det er også lækkert med et større badeværelse,” siger hun.

Arbejdet med renoveringen af boligerne i Lindehaven forventes færdigt i 2024.

 

LÆS MERE OM RENOVERING AF AFDELINGEN HER