Gå til forside

Første spadestik er taget: Her bygges 14 attraktive boliger

ALFABO går i gang med byggeriet af flere almene boliger i Hedensted Kommune. Byggeriet består af 14 attraktive og moderne boliger

Nyhed

dato

11.09.2024

Med taler fra Hedensted Kommunes borgmester Ole Vind og ALFABOs formand Bent Jacobsen har ALFABO taget første spadestik til 14 attraktive familieboliger i Guldagerparken i Tørring, Hedensted Kommune.

Dermed er byggeriet af de almene boliger i fuld gang, og Bent Jacobsen glæder sig over, at ALFABO snart kan tilbyde endnu flere boliger i Hedensted Kommune.

”I Hedensted er der både behov og et udviklingspotentiale for almene boliger, og sådan er det også i mange andre kommuner," siger han og fortæller videre, at ALFABO – udover byggeriet i Guldagerparken – også har boliger i Jægergårdsparken og Blomsterengen i Hedensted Kommune.

De 14 boliger i Guldagerparken bygges i ét plan fordelt på 2 forskellige 3-værelses boligtyper på henholdsvis 84 og 91 kvm. Der opføres et skur til hver enkelt bolig. Desuden vil der være privat parkering ved hver bolig.

Boligerne forventes klar til indflytning ultimo 2025.

 

VIL DU VIDE MERE OM DE NYE BOLIGER ELLER SKRIVES PÅ VENTELISTE, SÅ KONTAKT UDLEJNINGEN PÅ MAIL INFO@ALFABO.DK ELLER TLF. 7370 8180.

Du kan også læse mere om byggeriet her